sali conferinta

Săli de conferință în Constanța

Sălile de conferințe disponibile în cadrul hotelului Continental Forum Constanța beneficiază de toate dotările necesare unui eveniment reușit. În cele patru săli de conferință pot fi organizate evenimente restrânse cu 20 de participanți, dar și evenimente mari cu până la 300 de participanți. Sălile destinate evenimentelor corporate sau celor private dispun de lumină naturală sau artificială, internet gratuit prin tehnologia Wi-Fi, aer condiționat, ecran de proiecție, flipchart și videoproiector. La cerere, oferim traducere simultană, sistem audio & video, echipament IT, teleconferință și servicii de secretariat. Sala Traian și sala Decebal au pereți modulari și pot forma o sală de capacitate mai mare.

Am reconfigurat aranjamentul sălilor și al meselor astfel încât normele de siguranță și distanțare să respecte numărul maxim de persoane admis.

Sală de conferință Constanța

Theatre

Classroom

U-shape

Boardroom

Reception

m2

TRAIAN & DECEBAL6530252574
TRAIAN33121237
DECEBAL33121237
OVIDIU150805050150166
PRESTIGE300805050300350

Sala Decebal

Sala Decebal, cu o suprafață de 37 mp, este ideală pentru întâlniri și conferințe cu maximum 33 de persoane.

Sala dispune de lumină naturală și artificială și este dotată cu videoproiector, flipchart, ecran de proiecție, instalație de sonorizare.

Pentru pauzele de cafea, sala dispune de un foyer, unde participanții pot socializa și împărtăși idei de afaceri.

Sala Traian

Sala Traian are o suprafață de 37 mp și este ideală pentru întâlnirile și conferințele pentru maximum 33 de persoane.

Sala dispune de lumină naturală și este dotată cu videoproiector, flipchart, ecran de proiecție, instalație de sonorizare. Pentru pauzele de cafea, sala dispune de un foyer, unde participanții pot socializa și împărtași idei de afaceri.

Sala Traian & Decebal

Sălile Decebal și Traian au o configurație modulară. Prin deschiderea peretelui mobil dintre cele două săli se formează o sală de conferințe cu o suprafață de 74 mp. Noua sală are o capacitate de până la 65 de persoane în aranjament teatru.

Pentru pauzele de cafea, sala dispune de un foyer, unde participanții pot socializa și împărtăși idei.

Sala Ovidiu

Sala Ovidiu, renovată și modernizată recent, este o sală multifuncțională, care dispune de lumină naturală, fiind potrivită pentru o gamă largă de evenimente. Aici se pot organiza conferințe, prezentări, mese festive și alte evenimente private.

Sala Ovidiu are o suprafață de 166 mp și dispune de un foyer generos, unde se amenajează pauzele de cafea, iar participanții pot interacționa și socializa.

Sala Prestige

Sala Prestige, redeschisă de curând după un proces complet de renovare și modernizare, este un spațiu multifuncțional care, prin dotările, decorațiunile și aspectul său transformă orice eveniment într-o experiență memorabilă.

În Sala Prestige se pot organiza atât conferințe, seminarii, evenimente business dar și petreceri și evenimente private. Sala are o suprafață de 350 mp și dispune de un foyer cochet, unde participanții pot discuta și socializa într-o atmosferă relaxantă.