Evenimente private

Ne dorim să fim alături de dumneavoastră în cele mai importante momente ale vieții. De aceea, suntem pregătiți să susținem cu profesionalism și dedicație orice tip de evenimente private. Sălile noastre, Prestige și Ovidiu, sunt gândite să găzduiască nunți, botezuri, petreceri aniversare și alte evenimente festive. Capacitatea sălilor noastre de evenimente private este cuprinsă între 100 și 150 de persoane, iar prețurile meniurilor încep de la 150 lei.

Astfel, dacă vă aflați în căutarea unei săli de nuntă în Constanța, a unui restaurant pentru botez în Constanța sau doriți un loc pentru organizarea unei petreceri aniversare (majorat sau zi de naștere), Continental Forum Constanța vă poate oferi soluția optimă, astfel încât evenimentul să fie unul memorabil. Indiferent de evenimentul pe care doriți să-l organizați, echipa noastră vă va fi alături în orice moment cu sfaturi, oferte speciale și pachete avantajoase.

restaurant nunta

Restaurant nuntă Constanța

până la 150 pers. 2 saloane

Ziua nunții este una dintre cele mai frumoase zile din viața fiecăruia dintre noi. Este ziua pe care ne dorim să o păstrați cu drag în amintire mulți ani.

Cere ofertă
Descriere

Înțelegem foarte bine faptul că nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viață, așa că vă vom pune la dispoziția toată experiența noastră astfel încât, împreună, să creăm evenimentul perfect. Avem o echipă formată din specialiști și o experiență bogată în organizarea acestui gen de evenimente. Prin urmare, vă garantăm că alături de noi nunta dumneavoastră va fi una de excepție. În plus, punem la dispoziție oferte speciale și pachete avantajoase. 

Pentru organizarea unei nunți în Constanța, vă punem la dispoziție sălile Prestige și Ovidiu.

Sala Prestige, situată la demisolul hotelului, are o suprafață de 350 de metri pătrați și poate găzdui o nuntă cu până la 150 de persoane. Sala de nuntă este dotată cu aer condiționat, iar accesul oaspeților se face din holul principal al hotelului, sau direct din bulevard.

Sala Ovidiu, situată la parterul hotelului, are o suprafață de 166 de metri pătrați și poate găzdui o nuntă cu maximum 100 de persoane. Sala pentru nuntă este dotată cu aer condiționat, iar accesul oaspeților se face din holul principal al hotelului.

Beneficii

Cadoul nostru de nuntă

Pentru a ne asigura de reușita nunții, Hotel Continental Forum Constanța oferă clienților săi:

  • degustare meniu pentru două persoane;
  • șampanie la întâmpinarea oaspeților;
  • meniuri tipărite pe masă;
  • o noapte de cazare în camera deluxe oferită mirilor pentru noaptea nunții;
  • 2 locuri de parcare gratuite;
  • tarife speciale la cazare pentru invitații care doresc să rămână în hotel în noaptea evenimentului;
  • 10% reducere pentru organizarea petrecerii de botez la Continental Forum Constanța.

petreceri aniversare

Petreceri aniversare Constanța

până la 150 pers. 2 săli

Aniversați ziua de naștere, ziua onomastică sau majoratul? Indiferent de tipul aniversării, suntem pregătiți să organizăm petrecerea dorită la cele mai înalte standarde. Oferim un meniu personalizat și servicii impecabile astfel încât petrecerea aniversară să devină una memorabilă.

Cere ofertă
Descriere

În funcție de amploarea evenimentului, puteți alege unul dintre cele două saloane dedicate.

De exemplu, sala Prestige, cu un decor inedit și o ambianță unică, este alegerea optimă pentru o petrecere stilată cu până la 150 de persoane. Sala Ovidiu are o capacitate maximă de 100 de persoane, iar decorul elegant va asigura succesul petrecerii.

Meniurile pot fi personalizate în funcție de tematica evenimentului și în funcție de preferințele sărbătoriților.

Beneficii

Dacă sunteți în căutarea unei locații pentru petreceri private în Constanța, atunci trebuie să știți că Hotel Continental Forum Constanța colaborează cu entuziasm pentru stabilirea tuturor detaliilor, iar meniurile propuse (precum aniversare zi de naștere în Constanța) sunt variate și conțin opțiuni diverse, atât pentru mâncare, cât și pentru băutură.

Personalul nostru va răspunde cu promptitudine și seriozitate cerințelor dumneavoastră pentru a ne asigura că vă veți aduce aminte cu drag de acest moment.

restaurant botez

Restaurant botez Constanța

până la 150 pers. 2 săli

Venirea pe lume a unui copil este un moment unic, care merită să fie marcat așa cum se cuvine. Organizați Botezul la Continental Forum Constanța și veți beneficia de cele mai bune servicii, de un meniu savuros preparat cu grijă de profesioniștii noștri și de o atmosferă minunată în care să petreceți acest moment deosebit.

Cere ofertă
Descriere

În funcție de numărul de invitați, petrecerile de botez pot fi organizate în două saloane.

Sala Prestige, situată la demisolul hotelului, are o suprafață de 350 de metri pătrați și poate găzdui o nuntă cu maximum 150 de persoane. Sala este dotată cu aer condiționat, iar accesul oaspeților se face din holul principal al hotelului, sau direct din bulevard.

Sala Ovidiu, situată la parterul hotelului, are o suprafață de 166 de metri pătrați și poate găzdui un botez cu maximum 100 de persoane. Sala este dotată cu aer condiționat, iar accesul oaspeților se face din holul principal al hotelului.

Beneficii

Oferim discounturi pentru cei care doresc să organizeze petrecerea de botez duminica. Asigurăm o serie de facilități speciale pentru cei care ne aleg.

Cadoul nostru

Pentru a ne asigura de reușita botezului, Continental Forum Constanța oferă clienților săi:

  • o noapte de cazare în cameră deluxe;
  • tarife speciale pentru cazare pentru invitații care doresc să rămână în hotel în noaptea evenimentului;

Ornamente

Vă punem la dispoziție, contra cost, diverse ornamente pentru sălile de botez, astfel încât petrecerea să fie una deosebită.

Specialiști

Pentru că timpul dumneavoastră este prețios, echipa noastră experimentată de specialiști va fi alături de dumneavoastră pe toată durata evenimentului și vă stă la dispoziție pentru orice întrebări sau sugestii. Vă punem la dispoziție experiența noastră și vă asigurăm de calitatea impecabilă a serviciilor noastre. Oricât de îndrăznețe ar fi ideile dumneavoastră, experții Continental vor veni în întâmpinarea dumneavoastră pentru îndeplinirea acestora.