Restaurante

Continental Bistro este recomandarea noastră pentru persoanele aflate în căutarea unui restaurant în Constanța. Aflat în incinta hotelului Continental Forum, restaurantul Continental Bistro este renumit pentru preparatele delicioase și pentru atmosfera prietenoasă ce completează un prânz ori o cină reușită. Tot în cadrul hotelului nostru se află și un bar de zi în care vă puteți relaxa savurând o cafea aromată, un ceai sau un cocktail.

continental bistro

Continental Bistro

Restaurantul Bistro Continental este amplasat în incinta hotelului Continental Forum Constanța și vă așteaptă cu preparate apetisante, specifice unui bistro mediteranean, pregătite cu grijă și atenție de specialiștii noștri culinari. Pe lângă aranjamentul inventiv și paleta coloristică deosebită, preparatele vă îmbie cu un gust încântător la care cu greu puteți rezista.

Continental Bistro reprezintă alegerea potrivită atât pentru o masă de afaceri, cât și pentru un prânz liniștit ori o cină savuroasă. Restaurantul oferă o vedere superbă la Marea Neagră, iar în perioada verii aveți posibilitatea de a inspira briza mării și de a servi masa într-o atmosferă relaxantă, pe terasa restaurantului.

Vezi meniul

bar de zi

Bar de zi

În această perioadă, programul restaurantului poate suferi modificări. Vă rugăm verificați programul afișat în lift. Ne cerem scuze anticipat pentru eventualele neplăceri!

O cafea sau un cocktail și o vedere la mare? Le găsiți la Barul Continental. Băuturile sunt preparate cu grijă și sunt servite cu drag de către barmanii noștri. Barul de zi dispune de 38 locuri în interior și 12 locuri pe terasa cu vedere superbă spre Marea Neagră.

Fie că sunteți oaspeți ai hotelului sau doar în trecere, vă invităm să descoperiți plăcerea de a vă delecta simțurile cu o băutură savuroasă într-o locație primitoare!

Vezi meniul